Het verhaal achter Van het Huys Catering


Van het Huys Catering is in 2015 ontstaan uit passie voor het verzorgen van mooie momenten voor gasten op iedere gewenste locatie. Sindsdien hebben we ons als cateraar steeds meer gespecialiseerd in het faciliteren van catering op locatie. Wij verzorgen catering graag op een manier zoals mensen dat thuis ook zouden doen. Kortom, alsof het een rondje van het huys is.

De cateraar van Drenthe is Van het Huys uit Emmen
Gastvrije catering van Van Het Huys Catering

Een team van ruim 20 vakkundige en gastvrije mensen


Wij (Arnoud en Roelien) zijn samen met ons gezin de trotse eigenaren van Boshof Odoorn en Van het Huys Catering. Al sinds de beginjaren worden we daarin ondersteund door Wim en Tamara, inmiddels vaste waarden in het team. 

Daarnaast bestaat het team voornamelijk uit jonge talenten uit het dorp en de omgeving, aangevuld met studenten en oud-werknemers die af en toe nog eens bijspringen. Bij grotere partijen huren we, aanvullend op ons eigen team, gedreven koks en medewerkers in. Bovendien werken we regelmatig met leerlingkoks. Al met al een topteam! Dat voelt erg goed en is toch ook wel een mooie kracht richting onze gasten.

Het team van Van Het Huys Catering
Van Het Huys Catering gastvrij en vakkundig
Het team van Van Het Huys Catering in Drenthe
  • Het team van Van Het Huys Catering
  • Van Het Huys Catering gastvrij en vakkundig
  • Het team van Van Het Huys Catering in Drenthe

Drentse gastvrijheid


Wij vinden het belangrijk om onze gasten écht te verrassen en in de watten te leggen. Daarom is in overleg alles mogelijk. Met typisch Drentse gastvrijheid bedienen we al onze klanten en hun gasten. Speciale wensen? We denken graag mee.

Drentse gastvrijheid vindt u bij Van Het Huys Catering
Van het Huys is de cateraar in Emmen

Lokale producten en duurzaamheid in catering


Waar mogelijk proberen we ons steentje bij te dragen aan een beter milieu. Een aantal voorbeelden zijn:

  • We kopen kwalitatief goede en verse producten als vlees, vis, groenten (asperges), zuivel en ijs zoveel mogelijk in bij lokale leveranciers.
  • Afval en etensresten worden gescheiden.
  • Oud papier wordt ingezameld door plaatselijke verenigingen.
  • Wij gebruiken bij voorkeur porseleinen servies en/of gewoon bestek in plaats van wegwerpartikelen.
  • In het geval van wegwerpartikelen gebruiken we borden en bekers van suikerriet, bamboe en gerecycled karton in plaats van plastic. Ons bestek is biologisch afbreekbaar.
  • Op locatie koken we bijna altijd elektrisch.

Vacature

We zijn altijd op zoek naar goede mensen. Lijkt het jou iets om bij ons in de catering aan de slag te gaan? Kom gerust eens langs voor een kennismaking of stuur je motivatie & CV naar info@vanhethuyscatering.nl